Masini la comanda

CUM SE COMANDA O MASINA:

  1. COMPLETAREA FORMULARULUI DE SOLICITARE.Completați formularul de mai jos și trimiteți-l către noi. Odată ce ați trimis formularul de solicitare către STARLEASING, un consultant de vânzări vă va contacta pentru a afla toate detaliile și bugetul alocat pentru achiziția mașinii.
  2. PREZENTAREA OFERTEI.Este necesar să ne cunoaștem pentru a începe colaborarea, motiv pentru care vă așteptăm la sediul nostru. Vom fixa toate detaliile financiare și logistice și vom începe imediat procesul de căutare a mașinii ideale în parcurile europene partenere.
  3. CONFIRMAREA AUTOVEHICULULUI.Odată ce am găsit mașina care ar satisface cerintele dumneavoastră, vă vom trimite toate fotografiile, caracteristicile detaliate și înregistrările istorice ale acesteia. Puteți să comparați informațiile transmise de către noi, iar ulterior să ne comunicați decizia luată.
  4. REZERVAREA AUTOVEHICLULUI.După alegerea mașinii dorite, va fi necesară achitarea unui avans de pana la 15% din prețul acesteia. Ulterior, vom începe procesul de preluare și livrare a mașinii către dumneavoastră. În ceea ce privește achitarea avansului, un lucru important de reținut este caracterul nerambursabil al acestuia. Plata nu poate fi restituită dacă renunțați la preluarea mașinii, altfel ea este considerată avans și va fi transferată către firma de leasing sau credit.
  5. PROGRAMUL DE LIVRARE.Mașina va sosi în parcul nostru auto unde ne vom asigura ca aceasta corespunde 100% prezentării și descrierii din ofertă. Ulterior acestei etape, mașina intră într-un program de detailing auto pentru a corespunde standardelor noastre de livrare. În urma aprobării primite de la compania de leasing sau credit și transferul sumei în contul firmei noastre, mașina va fi predată către dumneavoastră. Aceasta va beneficia de o garanție de 12 luni sau 1000 de Km. În cazul în care mașina prezintă probleme care nu au fost identificate de mecanicii noștrii, o puteți returna gratuit în maximum 30 de zile, urmând să vă aducem altă mașină, costurile suplimentare fiind suportate de către societatea noastră.

BENEFICII

COSTURI TRANSPARENTE.

Datorită faptului că întregul proces de căutare se face împreună cu dumneavoastră, prețul de achiziție este monitorizat permanent de client. La prețul NET de achiziție se adaugă
următoarele costuri:

Transportul: 500 Euro+TVA pentru autoturisme
Comision de analiză și prefinanțare: 100 Euro+TVA
Adaos comercial între 5% și 10% din valoarea mașinii.

SERVICII COMPLETE.

Finanțare pe loc în sistem leasing;
Servicii de asigurare RCA, CASCO cu toți partenerii;
Servicii întreținere auto post-vanzare: service mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, cosmetică auto, hotel de anvelope, piese de orice tip originale de marcă sau aftermarket.

Formular comanda masina

    Facebook
    Instagram