Companie

Încă din anul 2013, StarLeasing vine în întâmpinarea clienților săi cu un parc auto local, cu o infrastructură modernă aflată în continuă dezvoltare și o echipă de profesioniști care vă pot ajuta să găsiți cel mai bun autoturism în funcție de nevoile pe care le aveți.

Un autoturism înseamnă ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Posibilitățile sunt nesfârșite, limitate doar de scopul și personalitatea fiecărui client.
Punem integritatea și transparența în centrul fiecărei interacțiuni cu tine, indiferent dacă acea interacțiune este online, telefonică sau personală. Ne angajăm să aducem claritate în fiecare decizie pe care o iei, astfel încât să te poți simți încrezător în achiziționarea mașinii pe care o iubești – și să te bucuri de procesul de achiziție în același timp.
Oferim discuții deschise și sincere despre prețuri și finanțare într-un efort de a îmbunătăți întotdeauna experiențele pe care le oferim. Abordarea noastră denotă respectul și loialitatea pe care căutăm să le construim în relația cu fiecare client care ne trece pragul.

La Starleasing, angajamentul nostru față de inovație și experiențele emblematice ale clienților ne-au făcut una dintre locațiile preferate pentru cele mai bune vehicule second-hand. Am transformat cumpărarea și vânzarea de mașini dintr-un eveniment stresant în experiența sinceră și simplă pe care toți oamenii o merită. De atunci am ridicat ștacheta experiențelor clienților și am combinat experiența de un deceniu în a ajuta oamenii să găsească mașina potrivită.

În plus, stocul nostru mereu depășește pragul de 200 de autoturisme astfel încât să putem asigura îndeplinirea celor mai diversificate cerințe din partea clienților, iar suplimentar venim în ajutorul clienților noștri cu un pachet complet de servicii:
– consiliere la achiziția unui vehicul din parcul auto propriu sau din parcurile auto partenere europene;
– soluții complete de finanțare, indiferent de venituri;
– serviciu de Buy Back;
– serviciu de garanție inclus la achiziția oricărei mașini;
– serviciu de verificare și testare a oricărei mașini înainte de predare;


Misiunea noastră

StarLeasing vine în întâmpinarea clienților săi cu un parc auto în continuă expansiune, asistență la achiziția unui vehicul din Europa și soluții complete de finanțare, totul la cele mai mici prețuri de pe piața din România.

Mașini verificate și testate
Predare imediată din stoc
Garanție până la 12 luni

220+ VEHICULE PE STOC
3000+ MASINI VANDUTE
2500+ CLIENTI UNICI
1000+ FINANTARI APROBATE

2500+ de șoferi mulțumiți ne conduc mașinile!

Am oferit consultanță în achiziționare și am reușit să facem peste 2500 de persoane fericite alegând mașina potrivită.

 

Facebook
Instagram