Garanție

Societatea WMW Dealer Auto S.R.L. cu sediul social în Mun. Bucuresti, Str. Nucului, nr. 4, Sectorul 3, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/7519/2019 şi având CUI 31820850, atribut fiscal RO, in calitate de Vanzator, acorda o garantie de buna functionare pentru autovehiculul achizitionat de dumneavoastra pentru un termen de 12 luni, dar nu mai mult de 10.000 km pentru urmatoarele elemente:
motor, respectiv – bloc motor, pistoane, camasi, segmenti, biela, cuzineti, arbore cotit
cutie de viteze – toate componentele interne ale acesteia.

Nu sunt cuprinse in garantie elementele de legatura intre motor si cutia de viteza (rulment presiune, placa presiune, disc ambreiaj, etc).
Garantia se acorda cu respectarea unor conditii normale: existenta reviziilor la zi, executarea unei verificari (filtre, ulei, cutie, motor) intr-un service autorizat RAR in maxim 15 zile de la achizitie, masina sa nu fi fost implicata in accident etc. In caz contrar, certificatul de garantie isi pierde valabilitatea. Pentru a beneficia de garantia acordata, orice interventie asupra motorului si a cutiei de viteze se va efectua doar in unitatile service autorizate.

Conditiile si modalitatea de asigurare a garantiei si conformitatii

In cazul defectiunii elementelor aflate in garantia autovehiculului rulat, cumparatorul este obligat sa anunte in scris si in cel mai scurt timp Vanzatorul in scopul constatarii cauzelor care au determinat defectiunea, fara a interveni la autovehicul.
Orice defectiune acoperita de prezentul certificat aparuta in perioada de garantie la autovehiculul care face obiectul prezentului certificat se remediaza gratuit de catre Vanzator, prin repararea sau inlocuirea componentelor defecte. Termenul de remediere a deficientelor constatate este de 15 zile calendaristice de la data aducerii la cunostinta in scris a defectului aparut si prezentarii autovehiculului.

Termenul de remediere se poate prelungi prin intelegerea partilor cu o notificare in scris.

Cumparatorul va fi de acord cu starea de functionare a autovehiculului, verificand atent autovehiculul – starea acestuia (inclusiv, dar nu limitativ starea de uzura) si a tuturor componentelor sale, sub aspectul carcateristicilor estetice, fizice, tehnice si fuctionale, fiind constient de faptul ca autovehiculul este second hand (rulat). Cumparatorul este informat cu privire la starea tehnica a autovehiculului, care corespunde vechimii si nr.de km, de faptul ca toate componentele sale mecanice, electrice si electronice prezinta diferite grade de uzura.

Cumparatorul este constient si este de acord ca autovehiculul poate sa fi avut interventii din punct de vedere mecanic si/sau estetic.

Conditiile de vanzare si garantie se completeaza cu dispozitiile aplicabile prevazute art.1707-1718 din Codul Civil, precum si cu dispozitiile aplicabile prevazute de OUG 140/2021 si Ordonanţa nr. 21/1992

Facebook
Instagram